sscn0423_

Openingstijden Repadent

Tijdens de hieronder genoemde openingstijden kunt u altijd bij ons terecht, persoonlijk of per telefoon.

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 16:00 uur
Zaterdag                              08.00 - 11:00 uur 

Algemene feestdagen zijn we gesloten zoals: Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, 2e Pinksterdag, 1e en 2e kerstdag.

Belangrijke mededeling:

Omdat het Corona virus verspreidt wordt via de neus en mond, dit ons directe werkterrein betreft en gezien de verontrustende ontwikkelingen, hebben wij besloten het advies van onze beroepsvereniging te volgen en de praktijk alleen te openen voor spoed reparaties aan het kunstgebit tot 6 april 2020 en alleen op afspraak!

Kunstgebit reparaties behandelen wij met spoed, liefst op afspraak zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

Voor uitgebreide behandelingen werken wij alleen op afspraak.

Buiten de openingstijden heeft u de mogelijkheid om een email bericht voor ons achter te laten.

Extra informatie

  • Voor reparaties aangeboden een half uur voor sluitingstijd geldt de "klaar terwijl u wacht" service, liefst op afspraak.
  • Voor het aanmeten van een nieuwe of het aanpassen van een bestaande gebitsprothese maakt u van tevoren een afspraak. Dit kan direct telefonisch 073- 6142663 of via het onderstaande formulier. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, bellen of mailen wij u voor een definitieve afspraak.
  • Neem in alle gevallen uw verzekeringsbewijs en een geldig identiteitsbewijs mee (rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort). Dit voor de eventuele nota naar uw zorgverzekeraar.