Een kunstgebit reparatie nodig? Wij voeren een gebitsreparatie uit terwijl u wacht.

Een kunstgebit reparatie doen wij terwijl u wacht. Onze moderne praktijk is uitgerust met een wachtkamer waar gratis WiFi tot uw beschikking staat. U kunt rustig doorwerken, terwijl wij met uw kunstgebitreparatie bezig zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als uw kunstgebit door welke oorzaak dan ook schade heeft opgelopen, dan wilt u een vlotte en professionele reparatie. Ons team staat voor u klaar. Aarzelt u niet, maar neem direct contact met ons op. Bovendien zijn wij als één van de weinige tandprothetische praktijken in Noord-Brabant ook op zaterdag geopend! Wij zijn al jarenlang hét vertrouwde adres voor onder meer een gebitreparatie. Ook ú helpen wij graag. U vindt u een routebeschrijving onder het ‘menu’ contact. Dit is makkelijk voor patiënten uit onder ander de volgende plaatsen:

  • Vught
  • Waalwijk
  • Zaltbommel
  • Hedel
  • Heesch
  • Oss
  • Rosmalen
  • Uden

Kunstgebit reparatie wordt vrijwel altijd gedekt door uw basisverzekering

Een kunstgebit reparatie is grotendeels handwerk. Een ambacht waarbij het de kunst is om precies de goede vorm én kleur te realiseren. Dit staat garant voor een mooi én gezond gebit, want een slecht onderhouden kunstgebit kan leiden tot klachten. Wij adviseren dan ook altijd om direct een kunstgebit te laten repareren. De kosten van een reparatie van een volledige gebitsprothese wordt geheel vergoed vanuit elke basisverzekering; er is dan ook geen reden om langer te wachten dan nodig is. Voor spoedgevallen kunt u bij ons naar binnenlopen zonder een afspraak te maken.

Van eigen gebit naar kunstgebit is voor veel mensen een hele stap. In de praktijk betekent dit dat uw eigen tanden verdwijnen en plaatsmaken voor een prothese. Het is een oplossing voor bijvoorbeeld ernstige tandvleesproblemen of wanneer u door een ongeval een gedeelte van uw tanden bent kwijt geraakt. Een kunstgebit zorgt ervoor dat u weer zorgeloos kunt praten, eten en lachen. Toch kan het gebeuren dat een tand kapot gaat of dat de prothese scheurt. U bent dan bij ons aan het juiste adres, want een kunstgebit reparatie is één van onze specialiteiten. De kosten kunnen wij rechtstreeks in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar. Wilt u graag weten wat onze prijzen zijn dan vindt u een uitgebreide prijslijst onder het menu ‘tarieven’.

Vlotte én professionele gebitsreparatie tegen een scherpe prijs

Een kunstgebitreparatie voeren wij uit in onze praktijk in Den Bosch, Noord-Brabant. De centrale ligging van onze praktijk zorgt ervoor dat wij vanuit alle delen in de provincie goed bereikbaar zijn; van Veghel tot Vlijmen en van Waardenburg tot Kerkdriel. U wordt altijd direct geholpen, want zonder een kunstgebit kunt u niet naar behoren functioneren. Dit doen wij vlot, professioneel en altijd tegen een scherpe prijs. Wij controleren na de reparatie van uw gebit of de pasvorm nog altijd goed is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u deze door ons weer passend laten maken.

Onze tandprothetische praktijk is volgens de ISO 9001 norm gecertificeerd. Dit betekent voor u een extra zekerheid, want uw kunstgebit speelt een belangrijke welzijnsrol. Wij hanteren een hoogwaardig kwaliteitssysteem en werken met de beste materialen, zodat u weer stralend door het leven kunt gaan. U kunt direct online een afspraak maken of kom direct naar onze praktijk in Den Bosch. Wij heten u alvast van harte welkom.