Kunstgebit reparatie Nuland

Kunstgebit reparatie specialist sinds 1968 in Den Bosch. Klaar terwijl u wacht. Vergoeding mogelijk van alle zorgverzekeraars. Afspraak niet nodig.

Is uw kunstgebit kapot en zoekt u naar een tandtechnicus regio Nuland die een kunstgebit reparatie kan uitvoeren? Het is van belang om er niet zelf mee aan de slag te gaan, u veroorzaakt dan waarschijnlijk juist meer schade.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kunstgebit reparatie, we gaan direct aan de slag terwijl u wacht met een kopje koffie in onze wachtkamer. We zullen uw kunstgebit repareren met het originele materiaal waarvan deze oorspronkelijk is gemaakt en ook direct schoonmaken en polijsten, zodat deze weer zo goed als nieuw is op het moment dat u deze weer terug  krijgt.

Ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 16. Een kunstgebit reparatie aangeboden tot een uur voor sluitingstijd is dezelfde dag nog gereed. Maak hier een afspraak.

De kans is groot dat u een kunstgebit reparatie nodig heeft op het moment dat dit u zeer slecht uitkomt, wellicht kan een reserve gebit uitkomst bieden.
Wij zijn 5 dagen per week geopend, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn met de reparatie. Neem direct contact met ons op zodra uw kunstgebit kapot is gegaan, dan maken we zo snel mogelijk tijd vrij om deze te repareren.

Waarom is mijn kunstgebit kapot gegaan?

Wilt u weten waarom uw kunstgebit kapot is gegaan en u een kunstgebit reparatie nodig heeft? Dit hoeft niets te maken te hebben met de wijze van kauwen of eten, de kans is groter dat het kunstgebit niet helemaal perfect meer past. Na verloop van tijd kan een kunstgebit een beetje  te ruim gaan zitten en onze krachtige kauwbewegingen kunnen dan leiden tot breuk van het kunstgebit. Uiteraard controleren wij na de reparatie meteen of het kunstgebit nog goed past. Is dit niet het geval? Wij kunnen in 2 uren uw kunstgebit rebasen of opvullen, ook een reparatie die de basisverzekering voor u vergoedt.

Repareer nooit zelf een kunstgebit

Kunt u eigenlijk niet wachten op uw kunstgebit reparatie en voelt u de verleiding om er zelf mee aan de slag te gaan? Het is van belang om dit niet te doen, de kans is groot dat u per ongeluk juist meer schade veroorzaakt. Met name het gebruik van lijm kan onherstelbare schade opleveren; de lijm verandert de breukvlakken waardoor deze niet meer juist te positioneren zijn. Alleen ervaren specialisten kunnen een goede kunstgebit reparatie voor u uitvoeren, zodat deze weer net zo sterk is als voor de breuk. Bovendien dekt de zorgverzekering de kosten, waardoor u het ook daar niet voor hoeft te laten. Wilt u een kunstgebit repareren? Laat dit over aan de specialist, wij zorgen voor een degelijk kunstgebit dat weer als vanouds past.

Kosten van een kunstgebit reparatie

De kosten van een kunstgebit reparatie worden vergoed door uw zorgverzekeraar, de nota gaat rechtstreeks naar uw verzekering. De vergoeding  van een reparatie van een volledig kunstgebit vindt plaats vanuit de basisverzekering en die van een gedeeltelijk of partieel kunstgebit of frame vanuit een aanvullende  of tandartsverzekering . Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van een eigen risico, indien u dat nog niet heeft gebruikt.
Voor die gevallen waarvoor geen aanspraak gemaakt kan worden op een verzekering kunt u afrekenen met de PIN pas. 
Tijdens een gratis kunstgebit controle vertellen we u graag de kosten voor een kunstgebit reparatie en het mogelijk rebasen hiervan. Dit laatste doen we alleen indien na reparatie blijkt dat het kunstgebit niet meer goed paste, zodat u hier vervolgens weer optimaal gebruik van kunt maken.

Gratis intake voor een kunstgebit reparatie

Wilt u weten hoe we voor u een kunstgebit reparatie kunnen verzorgen, of wat de exacte kosten zijn die we hiervoor in rekening brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak voor een gratis controle. Een van onze specialisten beoordeelt dan het kunstgebit waar het om gaat, om deze snel en vakkundig te repareren en u meer te vertellen over de wijze waarop we aan de slag gaan. Heeft u andere vragen over een kunstgebit reparatie? Neem dan direct contact met ons op, wij horen graag van u en kunnen u daar meer over vertellen.